Tájékoztó az adórendeletről
Tisztelt Villányi Polgárok!

 

A Villányi Közös Önkormányzati Hivatal elvégezte Villány Város Önkormányzat Képviselő-testületének helyi adókról szóló 13/2008. (XII. 11.) önkormányzati rendelete (a továbbiakban: Önkormányzati rendelet) felülvizsgálatát.

 

A felülvizsgálat részeként hatásvizsgálat készült és a Képviselő-testület egy új adórendelet elfogadását fogja napirendjére tűzni 2015. novemberében. Az új rendelet várhatóan 2016. január 1. napjával lép hatályba.

 

A tervezet szövege, valamint az előzetes hatásvizsgálat összefoglalója az alábbi linken érhető el:

Villany_adorendelet_es_elzetes_hatasvizsgalat.pdf

 

 

Amennyiben a tervezettel összefüggésben véleményt kívánnak nyilvánítani, azt nevük megadásával megtehetik a tarsadalmiegyeztetes@villany.hu e-mail címen 2015. november 24. napján 16 óráig.

 

A névtelenül beérkezett vélemények azok figyelembe vétele nélkül törlésre kerülnek.

 

A jegyző a beérkezett véleményeket, a véleményező nevét és elektronikus levélcímét legkésőbb a véleményezett jogszabály hatálybalépésétől számított másfél évig kezeli. Amennyiben a véleményezett jogszabály nem lép hatályba, a véleményező neve és elektronikus levélcíme legkésőbb a vélemény beérkezését követő egy éven belül törlésre kerül.

 

Felhívom szíves figyelmüket, hogy amennyiben élnek a vélemény-nyilvánítás lehetőségével, úgy az adataik kezeléséhez szükséges hozzájárulást megadottnak tekintem.

 

Megköszönve együttműködésüket:

 

                                                                                   dr. Pencz-Nikolics Katalin

                                                                                                   jegyző

A Villányi Vörösborfesztiválig

van még hátra