Villányba készül a Bolygó Hollandi!


Másfél évtizede tartja példátlan sikerű magyar és nemzetközi borismereti kurzusát, a Bolygó Hollandit Hollandi Gábor vezető sommelier, aki magasan kvalifikált munkatársaival most először viszi el tanfolyamát Dél-Magyarországra. Az államilag is elismert oklevelet adó, összesen hat alkalomból álló, 24 órás képzést a villányi Bock Pincében tartják meg, ahol a kurzus végén, április elején komoly vizsgát tesznek a hallgatók.

„Örülök, hogy minket választott Hollandi Gábor, és megtiszteltetés, hogy a boraink és infrastruktúránk a jövő borszakértőinek fejlődését segíthetik. Gábor és az oktatók személye pedig garancia a kiváló képzésre” – nyilatkozta Bock József villányi borász, az Év Bortermelője (1997). A márciusban összesen hat képzési napon a jelentkezők elmélyülhetnek a fehér- és vörösborok, valamint a pezsgők, tokaji desszertborok és pálinkák világában.

„Amikor arra gondoltunk, hogy Villány környékén is biztosítjuk az érdeklődőknek a Bolygó Hollandi borismereti kurzust, nem kellett sokat töprengenünk, hol rendezzük meg azt: a Bock Pince világszínvonalú vendéglátása, a konferenciatermek felszereltsége, és nem utolsósorban a borok minősége ideális helyszín a tanfolyam számára, és már izgatottan várjuk a márciusi kezdést” – mondta el Hollandi Gábor, a képzés tulajdonosa, vezető tanára.

A szervezők bizakodók, és már arra is felkészültek, hogy megfelelő érdeklődés esetén idén további időpontokban is megrendezzék a tanfolyamot. A jelentkezéssel mindenesetre érdemes sietni, mivel a szakmai minőséget az is garantálja, hogy kis csoportban tanulnak a hallgatók, márciusban legfeljebb húszan iratkozhatnak be az aktuális tanfolyamra.

További részletek a tanfolyamról (kurzus időpontjai, tematika, előadók, transzfer és kedvezményes szállás lehetőség, elszámolható költség vendéglátóknak):

https://hotel.bock.hu/programok/bolygo-hollandi-borismereti-kepzes-a-bock-pinceben

Képek: https://drive.google.com/open?id=1xnAoccgxkCrUHlx5FJEP2wmxxbVOjgLN  

Interjú alany: Hollandi Gábor +36209886432

A Villányi Vörösborfesztiválig

van még hátra
ASzakkör - Tudásunkkal kézenfogva
Auchan