Credo: a villányi csúcsélmény


Credo: a villányi csúcsélmény

A Credo névvel ugyanis nemcsak a pincészet legkiválóbb borát illetik, hanem a Polgár Panzió legütősebb csomagajánlatát is, mely 2 éjszaka szállást, bőséges hideg-meleg reggelit, érkezéskor köszöntő italt és a wellness részleg korlátlan használatát foglalja magában. Tartoik még hozzá ugyanakkor egy pince- és dűlőtúra, túrabicikli használat, bekészített pezsgő a szobában, frissítő pezsgős masszázs, egy 2 fő részére szóló belépő a Siklós Thermal Spa komplexumba, valamint egy 6 fogásos gyertyafényes vacsora prémium és muzeális borokkal, szőlőpálinkával. Mindez:  49 900 HUF/fő.

De, ha valaki egy másik felejthetetlen Credo (bor)élményre vágyik, melyben sok-sok hordófűszer, csokoládé és érett piros bogyós gyümölcs aromája találkozik óriási beltartalommal, kerekedő tanninokkal, remek savszerkezettel és végtelenül hosszú lecsengéssel, annak ajánljuk az alábbi elérhetőséget, ahonnan a bor kedvezményesen megrendelhető: www.polgarpince.hu/credo-2009

Polgár Pincészet és Panzió

A Polgár Pincészet több mint 20 éve működő vállalkozás. Főként a borturizmusra épülve a pincészeten belül alakította ki panzióját, mely 30 szobájával tökéletes kikapcsolódást nyújt a pihenni, feltöltődni vágyóknak. A panzió 2010 augusztusában újult meg, ezáltal 60 főre bővült a férőhelyek száma, illetve kialakításra került a wellness részleg. A vendégek részére a következő szolgáltatások állnak rendelkezésre: infra és finn szauna, jacuzzi, medence, masszázs szalon. Üzleti jellegű utak, konferenciák, csapatépítő tréningek megrendezésére, 50 fős konferencia terem, illetve 350 fő befogadására alkalmas bortrezorunk. A pincészethez tartozik továbbá egy tanya, melyen lovakat, szamarakat, szürke marhákat, mangalica sertéseket és további állatokat tartanak.

A Villányi Vörösborfesztiválig

van még hátra
ASzakkör - Tudásunkkal kézenfogva
Auchan