Tájékoztató forgalomkorlátozásról


Tájékoztató forgalomkorlátozásról

Az E.ON Dél-dunántúli Áramhálózati Zrt. 2021. szeptember 7-9. között a Villány, Damjanich J. u. 2. sz. ingatlan villamos energia ellátása céljából a Damjanich J. utca és a Baross G. utca kereszteződését, valamint annak környezetét érintő kivitelezési tevékenységet végez, melynek során ideiglenes forgalomkorlátozási intézkedések lépnek életbe:

- A kivitelezéséhez az út É-i és D-i oldalán az útburkolaton kívül indító és fogadó akna készül a zöldterület és a járdák felbontásával. Az áramellátás az útburkolat alatti átfúrással valósul meg. Ennek érdekében a kivitelezéssel érintett útszakaszon "Úton folyó munkák", "Útszűkület", és "40 km/h" sebességkorlátozó táblák kerülnek kihelyezésre.

- A kivitelezés érinti a D-i oldali (húsbolt előtti) megállóhelyet is, amely a kivitelezés időtartamára (a 2021. szeptember 7-9. közötti időszakban) megszűntetésre kerül. Az ideiglenes megállóhely a munkálatok időtartamára a Damjanich J. u. 5. és 7. szám előtt kialakított parkoló területén kerül kialakításra.

Fentiek miatt kérem, hogy a Damjanich J. u. 5. és 7. szám előtti parkolóhelyet a kivitelezés megkezdése előtti 48 órával korábban - azaz 2021. szeptember 5. napján 0.00 órától - már ne használják parkolás céljára.

Az érintett szakasz térképen

Szíves megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük!

Villány Város Önkormányzata

A Villányi Vörösborfesztiválig

van még hátra
ASzakkör - Tudásunkkal kézenfogva
Auchan