Ha ősz, akkor Villány!


Ha ősz, akkor Villány!

A harmónia legmagasabb fokát megmutatjuk borban is, erre hivatott a harmadik Villányi Prémium Bormustra, amelyet a Pécsi Kodály központban, a zene fellegvárában tartunk. A jótékonysági borbemutató célja a Bordalfesztiválok fenntarthatósága, amely a résztvevő pincészetek támogatásával jön létre.

Időpont:  2013. szeptember 28-án, szombaton 16.30- 18.30-ig, majd 19 órától  XVII. Bordalfesztivál gálakoncert

Harmadszor is Villányi Prémium!

Az a 19 bor, amely prémium minőségével a Villányi borvidék sajátosságainak legméltóbb tolmácsa, hívja össze borbarát közönségét.

Borban az igazság!

Csendülnek fel régi és új bordalok, gyűjtések, szerzemények annak a baráti társaságnak (Bartók Béla Férfikar) előadásában, akikkel huszadszor is életre hívjuk az Európai Borfesztivált.

Egyetértő, szeretetteljes kapcsolat alakult ki a Pécsi Férfikar Alapítvány bordalnokai és a Villány- Siklósi Borút pincészetei és borászai között abban, hogy a kultúrát, amelyben bordalnak és bornak méltó helye van, támogatni szükséges.

A bormustra belépőjegy vásárlásával minden kedves vendég részt vállal a bordalfesztivál megrendezésében, és teljes mértékben támogatja a bordalban megfogalmazott magyar műveltség ismertté tételének önzetlen szándékát.

A XVII. Európai Bordalfesztivál gálaestjén, 19.00 órától fellépő kórusok:  Albino Bonavita Alpesi Férfikar (Olaszország), Alán Állami Filharmonia Férfikara (Oroszország - Oszétia), Bacchanalian Férfikar (Svédország), Echo Férfikar  (Lengyelország), Szakály Mátyás Férfikar, a Bartók Béla Férfikar, és a Zengő Együttes. Sztárvendég: MIKLÓSA ERIKA Kossuth-díjas előadóművész. Közreműködik a Pannon Filharmónikusok – Pécs, Lakner Tamás Liszt-díjas és Vass András vezényletével. Szólisták: Bognár Szabolcs, Csajághy Szabolcs, Horváth István.

Jegyárak a Gálakoncertre és a Bormustrára:

  • kombinált belépő (koncert, borkóstolóval) 3.900,- Ft
  • koncert 2.200,- Ft (I. rendű)
  • koncert 1.000,- Ft. (II. rendű)
  • kóstolójegy 3.200,- Ft


Jegyértékesítő helyek:

Kodály Központ (Pécs, Breuer Marcell sétány 4.) Nyitva: H-SZ - 10-18h és a rendezvény ideje alatt, valamint a www.jegymester.hu és a Jegymester irodáiban

itthon.hu

A Villányi Vörösborfesztiválig

van még hátra
ASzakkör - Tudásunkkal kézenfogva
Auchan