Kedvezményes belépőjegy a harkányi gyógyfürdőbe


Kedvezményes belépőjegy a harkányi gyógyfürdőbe

 

Az előző lapszámban tájékoztatást adtunk arról, hogy a Harkányi Gyógyfürdő Zrt. 2018. január 1.-2018. március 31. között kedvezményes egész napos belépőjegyet biztosít a gyógy- és strandfürdőbe. A kedvezményes jegy ára 2000,- Ft, melyből a képviselő-testület döntése alapján Villány Város Önkormányzata 250 db belépőjegy erejéig 1000,- Ft-ot átvállal, azaz az állandó villányi lakosok által fizetendő téli fürdőjegy ára 1000,- Ft.  

 

A húsvéti ünnepekre való tekintettel Villány Város Önkormányzata kezdeményezte a Harkányi Gyógyfürdő Zrt.-nél a kedvezményes időszak kiterjesztését a húsvéti hosszúhétvégére, így a villányi lakosok április 1. (húsvét vasárnap) és 2. napján (húsvét hétfő) is igénybe tudnák venni a szolgáltatást.

 

A nagy érdeklődésre tekintettel a 250 fő feletti létszám esetén a hozzájárulást az Önkormányzat a  2018.04.03 napjáig nyújtott szolgáltatáshoz - a létszám korlátozása nélkül - biztosítja.

A kedvezmény kizárólag személyesen, egyedileg, saját részre vehető igénybe, az igénybevétel feltétele minden esetben a lakcímkártya, valamint arcképes igazolvány felmutatása. A belépőjegy a fürdő, valamint szauna és gőzkabin használatára vonatkozik, kezelések igénybevételére nem jogosít.

A Villányi Vörösborfesztiválig

van még hátra