Polgármesteri köszöntő


 

Takáts Gyula

 Tisztelt Villányiak!

 

Örömmel tájékoztatjuk Önöket arról, hogy 2014. október 12-én, vasárnap sikeres és törvényes önkormányzati választás útján Villány újra eldöntötte és kiválasztotta azt a programot, amely szerint az elkövetkező 5 évben mind a településnek, mind a polgármesternek és az összes képviselőnek dolgoznia kell.

Mindenekelőtt köszönöm Villány polgárainak, hogy október 12-én szavazataikkal támogattak, és ezzel lehetővé tették, hogy polgármesterként tovább folytassam azt a munkát, amelyet a Villányiak bizalmából 20 éve végezhetek.
Köszönöm a Helyi Választási Bizottságnak, illetve a munkatársaimnak is, hogy zökkenőmentesen bonyolították le a voksolást.


Gratulálok a megválasztott képviselőknek! Köszönöm a nevükben is a sok szavazatot!


A közeli napokban esküt fogunk tenni arra, hogy minden erőnkkel városunkat szolgáljuk. Bízom benne, hogy a közös célunk, a villányi emberek boldogulásának és életminőségének javítása, minden villányi polgárnak is célja és azt közösen, mindenkire számítva tudjuk megvalósítani.
Kérem Önöket, hogy továbbra is segítsék a munkám és az új Képviselő-testület munkáját.

 

Ígérem Önöknek, hogy a belénk vetett bizalomnak megfelelően továbbra is lelkiismeretesen, felelősségteljesen és kitartással Villányért, városunk érdekében fogunk dolgozni!

 

 

 

Tisztelettel:

 

                                                                                              Takáts Gyula

Villány Város PolgármestereKedves Vendégünk!

 

Tisztelettel köszöntöm Önt Villány Városának polgármestereként Magyarország legdélibb borvidékének, Villány városának honlapján.

Villány a testes, tüzes vörösborok hazája. A csodás természet, az éghajlat, az itt élő emberek szorgalma, szaktudása, vendégszeretete valamint a borral szembeni magas minőségi elvárások tették nemzetközileg és országosan is méltán híressé a Villányi vörösbort. Mértéktartó fogyasztása jótékony hatással van egészségünkre.

Tegye meg, hogy helyben tapasztalja meg mindezt! Ehhez kínálunk Önnek és kedves Családjának az igényeknek megfelelő szintű szállást, ízletes ételeket, a borút állomásaival együtt színvonalas programokat és barátságos és vendégszerető embereket...

Tiszteljen meg minket látogatásával, mi szeretettel várjuk!


Takáts Gyula - polgármester

A Villányi Vörösborfesztiválig

van még hátra