(Magyar) Éttermek
(de)Aktív szűrők
(de)szűrő
Kitchen type
11
1
1
Dienstleistungen
7
7
11
11
7
11
11
11
Payment options
8
11
8
11
9
9
9
(Magyar) Grandior Bor-Bistro
(Magyar) Gyönyörű panoráma, csodálatos borok, remek kiszolgálás várja Villány legújabb bor-bisztrójában, Günzer Tamás Pincészeténél.(Magyar) Mandula Étterem
(Magyar) Privilégiumnak tekintik, hogy nem csak fogásokban, hanem mindig borok és ételek összhangjában gondolkozhatnak, így évjáratok és ízek sokaságából merítve kínálhatják a vendégeiket.(Magyar) Diófa Bisztró
(Magyar) Bisztró konyha, a hagyományos magyar ízek, egy cseppnyi vidéki hangulattal megfűszerezve. Izgalmas és jól érthető ételekkel várják a Villány központjában.(Magyar) Sauska 48
(Magyar) Felszabadult falusi gourmet konyha és a nagyvilág egy tányéron. A 48 férőhelyes étterem egész éven át nyitva tart, tavasztól-őszig a dűlők ölelésében nyújtózó teraszukkal kiegészülve.(Magyar) Sárga Ház Borgerező és Grillbisztró
(Magyar) Helyi alapanyagokból készült újhullámos burgereket, nemzetközi streetfood ételeket kóstolhatsz nálunk!Polgár Restaurant
(Magyar) Tradícionális magyar konyhakülönlegességek és borvacsorák a Polgár Pincészet boraival.(Magyar) Kúria Borétterem
(Magyar) Stílus és elegancia. Egy egészen különleges rendezvény helyszín a Villányi Borvidék szívében!(Magyar) Vinatus Pince és Fogadó
(Magyar) Töltsön el egy kellemes vacsorát a Vinatus Fogadóban és adja át magát a kiváló, többszörösen díjnyertes borainknak és A’La carte konyhánk felejthetetlen ízeinek!(Magyar) Oportó Étterem
(Magyar) Villány központjában új arccal várja a betérni vágyókat a nagy múltra visszatekintő Oportó Étterem és Panzió.(Magyar) Bock Óbor Étterem
(Magyar) A Bock Óbor Étterem rusztikus és enyhén házias stílussal, valamint a pincészet kitűnő boraival várja a kulináris élvezetek iránt érdeklődőket.(Magyar) Lator Bor Bisztró
(Magyar) Magyar, erdélyi és sváb ízek, a legígéretesebb konyhafőnöktől, Maul Zsolt prémium boraival, exkluzív környezetben.No resaturant meets the filtering conditions, please change the filtering criteria.