2023 tavaszán nyitott a bisztró új látványkonyhája, mellyel egyidejűleg az átalakított, modern teraszt is birtokba vehették a vendégek. Merüljön el Ön is a Maul életstílusban a Lator Bor Bisztróban.
A Maul Pincészet borai meghatározzák a konyha karakterét, éttermükben friss, regionális és nemzetközi ételeket kínálnak.
Lator Bor Bisztró
A kezdetek óta elengedhetetlen része a vendéglátás, a Maul Pincészetnek. Autentikus környezetben, villányi és környékbeli kistermelők által szállított sajtokból és pácolt húsokból készítünk ételeket és kóstolókat. Saját hedonizmusunkkal ízesítjük őket.
Céljuk, hogy látogatóik vendégként érkezzenek, és barátként távozzanak.
Az állandó menü mellett, folyamatosan új, szezonális ételeket kínálnak.
Maul Zsolt
Minden évjárata más és más, tükrözve a személyiségét, életútját, csatáit, győzelmeit, veszteségeit.
Boraiban tulajdonságai és személyisége alakulását dolgozta fel.
A magas alkohol, a szilárd, erőteljes test, a simulékony savak és a csipetnyi maradék cukor nagyon harmonikus egésszé gyúrva jelennek meg a boraiban. Ahogy önmagát, úgy a borait is folyamatos fejlődés jellemzi.
Gyermekből fiatal felnőtt majd férfi és családapa… Így fejlődnek borai is. Bővebben Maul Zsoltról itt>>
Komplett borélmény az új borászatban
Prémium borbemutatóikat panorámás borkóstoló helységben tartják új borászatukban, maximum 12 fő részére. Ahol üzemlátogatáson, pincetúrán is részt vehetünk és borok kiegészítőjeként prémium hidegtállal, sajtokkal, kenegetőkkel kedveskednek számunkra.
Lehetőség nyílik 8 fajta Prémium hordós tétel kóstolására is. Ezen kóstólón egy welcome drinkkel fogadják a a kedves vendégeket.
Utóbbi, prémium borkóstolásra előzetes időpont egyeztetés szükséges!