Villány-Siklós borút


A Villányi borvidék BORÚTJA.

A Villány- Siklósi BORÚT a kultúrált borfogyasztás iskolája, ahol vendégeink a villányi borokkal minőségi szolgáltatások révén kerülnek kapcsolatba. Megismerkednek a hagyományokkal, a vidéki léttel, egyedi élményeket nyernek, baráti kapcsolatokat építenek, és aktívan kikapcsolódnak.

A Villányi hegység mentén a máriagyűdi kegyhelytől a palkonyai pincefaluig borkóstolók, műemlék pincék, borversenyek, rendezvények bőséges tárháza várja a vendégeket. Útközben történelmi emlékhelyek, a természet szépsége, a falvak és szőlőhegyek népi építészeti alkotásai biztosítanak kikapcsolódást. A helyi ételkülönlegességek és zamatos borok mellett a vendégeket szívesen várják falusi vendéglátóhelyek, panziók és hotelek.

A borút turisztikai kínálatának színvonalát minősített, védjeggyel ellátott szolgáltatások biztosítják.

Keresse " Európai Borút Minőség" feliratú, védjegyeinket! 

A vendégek eligazodását barna- fehér feliratú fa irányító táblák és  a weboldalunkról kinyomtatható térképek is segítik. 

Minden leírást, szolgáltatót és még sok érdekességet megtalál weboldalunkon !

www.villanyiborvidek.hu

 

Induljon felfedezésre, barangoljon a vidéken!

Ízlelje meg csodálatos vidékünk jellegzetes borait, étkeit és élvezze a pincegazdák és a helyi lakosság vendégszeretetét! S ha megfáradt, térjen be egy pohár lágy Kékoportóra, tüzes Olaszrizlingre vagy fűszeres illatú Traminire, falatozzon finom sajtokat, füstölt sonkát, stifoldert. Érezze jól magát vidékünkön!

Alíg pár lépésre a városházától található irodánk, ahol szívesen segítünk!

Nyitva: H-P 9-15.00

VILLÁNY-SIKLÓSI BORÚT EGYESÜLET
7773 Villány, Deák F. u. 22.
Telefon/Fax: 72/492-181 Tel.: 72/492-242
e-mail: info@borut.hu

Villányi-Siklósi Borút Egyesületének épülete

A Villányi Vörösborfesztiválig

van még hátra
ASzakkör - Tudásunkkal kézenfogva
Auchan