Logo HorizontalWoltLogo
Menü

Villányi Dűlőtúrák – négy keréken

7773 Villány, Bock Pince, Günzer Családi Birtok, Günzer Tamás Pincészete, Polgár Pincészet, Csányi Pincészet Mutasd a térképen

Villányba érkezve, a pincetúrák után, jöhet a következő izgalmas program, a Villányi Dűlőtúrák – négy keréken.

Természetesen gyalog is bejárhatjuk Villány nevezetes dűlőit, a Kővilla túra, az Ördögárok túra vagy a Szársomlyó túra javasolt útvonalain. De ahogy a pincelátogatások, úgy a vezetett birtoklátogatások is elérhetőek több borászatnál, előzetes időpontegyeztetéssel. Néhányan viszont külön programot is hirdetnek kisebb csoportoknak terepjáróval, kisbusszal vagy éppen traktorral.

Villányi Dűlőtúrák – négy keréken

Kalandtúra az Ördögárokban

Günzer Tamás Pincészete egy személyszállításra kialakított nyitott, traktorral vontatott szőlészeti kocsival viszi körbe a Villány körüli szőlőterületeken az érdeklődőket. A célállomás az egyik legszebb borvidéki dűlő, az Ördögárok, ahol egy pohár roséval lemoshatjuk az út porát, miközben a tájban gyönyörködünk.

Bővebben a kalandtúráról itt>>

Ördögárok túra terepjáróval

A Günzer Családi Birtok terepjárója platóján kialakított ülőhelyek segítségével kisebb létszámú, exkluzív dűlőtúrát biztosít az érdeklődőknek az Ördögárok dűlőbe, érintve a Jammertal és Csillagvölgy dűlőket. A túra elengedhetetlen része természetesen Günzer Zoltánéknál is egy koccintás a hegy levével, a hegy lábánál.

Egy kis kedvcsináló is készült az Ördögárok túrához. Hát lehet ezt kihagyni?

Bővebben a terepjárós Ördögárok túráról itt>>

Dűlőtúra Polgár Zoltánnal

Aki ismeri Polgár Zoltánt, tudja szívesen, nagy szakértelemmel és érdekesen mesél a szőlőről, a borról és a termőhelyről. Így igazán különleges élmény egy villányi túrára benevezni a borász vezetésével, amit természetesen egy finom pohár bor kíséretében tehetünk meg.

Bővebben a dűlőtúráról itt>>

Dűlőről-dűlőre a Bock Pincével

Ha szeretné megcsodálni az 1850 óta álló Bock családi pincét kívülről a Jammertal dűlőben, esetleg megtekinteni a Bock területeket az Ördögárok dűlőben, érdemes felvenni a kapcsolatot a Bock recepcióval. Amennyiben idejük és kapacitásuk engedi, szívesen körbe viszik az érdeklődőket.

Még mindig nem kapott kedvet a Bock területek meglátogatáshoz? Akkor nézzen bele ebbe a kis birtoklátogató videóba, ahol a Bock család tagjai mutatnak be egy-egy borvidéki dűlőt és az azokhoz kapcsolódó személyes élményeiket. Bock József a Göntérről, Bock Valér a Fekete-hegyről, Bock Patrícia a Jammertalról beszél, de Tamás Robi, a Bock Pince sommelier-je is megszólal a kihagyhatatlan Ördögárok dűlőt méltatva.

Frici túra

Vegyen részt egy élménydús és informatív időutazáson!

Nyerjen betekintés a Gere birtok területeire egy felejthetetlen dűlőtúrán az ikonikus, több mint 50 éves Frici busszal és koccintson a borvidék egyik legszebb kilátópontján!

A Frici túrák előre foglalást követően időjárás függvényében, szezonálisan május és október között indulnak.

Bővebben a Frici túráról itt >>

 

Információk

Elérhetőség

  • Villányi Dűlőtúrák – négy keréken
  • 7773 Villány, Bock Pince, Günzer Családi Birtok, Günzer Tamás Pincészete, Polgár Pincészet, Csányi Pincészet útvonaltervezés

Nyitvatartás

  • Csak bejelentkezésre

További élmények

Máriagyűdi kegytemplom

Máriagyűdi kegytemplom

Máriagyűd, Máriagyűd, Vujicsics T. u. 66. Csak bejelentkezésre
Ördögárok túra

Ördögárok túra

Villány, Csillagvölgy dűlő, Ördögárok dűlő, Jammertal dűlő egész évben
Thermal Spa Siklós

Thermal Spa Siklós

Siklós, 7800 Siklós, Baross Gábor u. 8 / A. egész évben
Kővilla túra

Kővilla túra

Villány, Jammertal dűlő egész évben
Összes élmény