Logo HorizontalWoltLogo
Menü

Villányi Dűlőtúrák – négy keréken

7773 Villány, Bock Pince, Günzer Családi Birtok, Günzer Tamás Pincészete, Polgár Pincészet, Csányi Pincészet Mutasd a térképen

Villányba érkezve, a pincetúrák után, jöhet a következő izgalmas program, a Villányi Dűlőtúrák – négy keréken.

Természetesen gyalog is bejárhatjuk Villány nevezetes dűlőit, a Kővilla túra, az Ördögárok túra vagy a Szársomlyó túra javasolt útvonalain. De ahogy a pincelátogatások, úgy a vezetett birtoklátogatások is elérhetőek több borászatnál, előzetes időpontegyeztetéssel. Néhányan viszont külön programot is hirdetnek kisebb csoportoknak terepjáróval, kisbusszal vagy éppen traktorral.

Villányi Dűlőtúrák – négy keréken

Kalandtúra az Ördögárokban

Günzer Tamás Pincészete egy személyszállításra kialakított nyitott, traktorral vontatott szőlészeti kocsival viszi körbe a Villány körüli szőlőterületeken az érdeklődőket. A célállomás az egyik legszebb borvidéki dűlő, az Ördögárok, ahol egy pohár roséval lemoshatjuk az út porát, miközben a tájban gyönyörködünk.

Bővebben a kalandtúráról itt>>

Ördögárok túra terepjáróval

A Günzer Családi Birtok terepjárója platóján kialakított ülőhelyek segítségével kisebb létszámú, exkluzív dűlőtúrát biztosít az érdeklődőknek az Ördögárok dűlőbe, érintve a Jammertal és Csillagvölgy dűlőket. A túra elengedhetetlen része természetesen Günzer Zoltánéknál is egy koccintás a hegy levével, a hegy lábánál.

Egy kis kedvcsináló is készült az Ördögárok túrához. Hát lehet ezt kihagyni?

Bővebben a terepjárós Ördögárok túráról itt>>

Dűlőtúra Polgár Zoltánnal

Aki ismeri Polgár Zoltánt, tudja szívesen, nagy szakértelemmel és érdekesen mesél a szőlőről, a borról és a termőhelyről. Így igazán különleges élmény egy villányi túrára benevezni a borász vezetésével, amit természetesen egy finom pohár bor kíséretében tehetünk meg.

Bővebben a dűlőtúráról itt>>

Dűlőről-dűlőre a Bock Pincével

Ha szeretné megcsodálni az 1850 óta álló Bock családi pincét kívülről a Jammertal dűlőben, esetleg megtekinteni a Bock területeket az Ördögárok dűlőben, érdemes felvenni a kapcsolatot a Bock recepcióval. Amennyiben idejük és kapacitásuk engedi, szívesen körbe viszik az érdeklődőket.

Még mindig nem kapott kedvet a Bock területek meglátogatáshoz? Akkor nézzen bele ebbe a kis birtoklátogató videóba, ahol a Bock család tagjai mutatnak be egy-egy borvidéki dűlőt és az azokhoz kapcsolódó személyes élményeiket. Bock József a Göntérről, Bock Valér a Fekete-hegyről, Bock Patrícia a Jammertalról beszél, de Tamás Robi, a Bock Pince sommelier-je is megszólal a kihagyhatatlan Ördögárok dűlőt méltatva.

Frici túra

Vegyen részt egy élménydús és informatív időutazáson!

Nyerjen betekintés a Gere birtok területeire egy felejthetetlen dűlőtúrán az ikonikus, több mint 50 éves Frici busszal és koccintson a borvidék egyik legszebb kilátópontján!

A Frici túrák előre foglalást követően időjárás függvényében, szezonálisan május és október között indulnak.

Bővebben a Frici túráról itt >>

 

Információk

Elérhetőség

  • Villányi Dűlőtúrák – négy keréken
  • 7773 Villány, Bock Pince, Günzer Családi Birtok, Günzer Tamás Pincészete, Polgár Pincészet, Csányi Pincészet útvonaltervezés

Nyitvatartás

  • Csak bejelentkezésre

További élmények

Siklósi vár

Siklósi vár

Siklós, Vajda János tér 8. egész évben
Mohácsi Nemzeti Emlékhely

Mohácsi Nemzeti Emlékhely

Mohács - Sátorhely, Tomori u. 8. egész évben
Pincetúrák Villányban

Pincetúrák Villányban

Villány, Borospincék Csak bejelentkezésre
Harkányi Gyógyfürdő

Harkányi Gyógyfürdő

Harkány, Bajcsy-Zsilinszky utca 2. egész évben
Összes élmény